Головна

Спорт

Активне дозвілля для любителів спорту в "101"

Останнім часом все більше людей надає перевагу здоровому способу життя, свідомо відмовляючись від шкідливих звичок. Часто природною закономірністю стає захоплення різними видами спорту. Прекрасно, що багато закладів розважального характеру підхопили цю тенденцію, надаючи своїм відвідувачам не лише стандартний відпочинок, але і можливість розім`ятися на спортивних майданчиках.

Така ж відмітна особливість є у комплексу 101 кілометр. Його спортивна частина пропонує гостям спектр послуг для активного відпочинку:

  • тенісний корт з кільцем для гри в баскетбол;
  • настільний теніс;
  • більярд «американка»;
  • професійну стрільбу з лука;
  • тренажерний зал.

Поради початківцям

Що робити, якщо ваші друзі захоплено бігають, наприклад, по тенісному корту в Луцьку, а ви ніколи і ракетки в руках не тримали? Тим більше, якщо дуже хочеться приєднатися, але зупиняє страх бути осміяним.

По-перше, завжди приймайте участь у спортивних іграх – звичайно, з першого разу ніхто не стає профі, але в даному випадку головне участь, а не перемога. Спробуйте свої сили, можливо, вам сподобається і ви продовжите тренування, щоб наступного разу показати себе на більш високому рівні. По-друге, грайте з друзями, які знають про ваші можливості і не будуть судити занадто строго за промахи. По-третє, якщо ви проінформовані про майбутню гру заздалегідь і зацікавлені взяти в ній участь, потренуйтеся або запишіться в секцію, щоб хоч трохи розібратися в правилах і розвинути найнеобхідніші рухи.

Пінг-понг. Найлегший спосіб навчитися грати в настільний теніс – це відпрацювання подач і відбивання м`ячика ... зі стіною. Присунувши звичайний стіл з сіткою або підручними бар`єрами до стіни, можна тренуватися скільки завгодно.

Великий теніс. Тут також починати варто з ударів об стіну. Коли ви будете впевнено тримати ракетку і навчитеся відбивати м`яч, підшукайте собі партнера, бажано такого, що трохи розбирається в нюансах, і підходящу площадку для гри, якщо не вдасться знайти безкоштовний тенісний корт в місті Луцьк. Не поспішайте відразу влаштовувати змагання, спочатку навчіться відбивати удари різної складності і не дати м`ячу вилетіти з поля.

Прекрасну можливість як навчитися грі в теніс, так і організувати справжній турнір, надає . У комплексі побудовано один з кращих тенісних кортів у Луцьку зі спеціальним покриттям та обладнанням. А завдяки тенісній пушці можна тренуватися в різних режимах, шліфуючи свої навички. Причому якісна система освітлення дозволяє грати навіть вночі, що дуже зручно, якщо у вас немає можливості присвятити тенісу інший час.

Більярд. Головне в більярді – правильна стійка. Тільки виробивши стійку, можна уникнути помилок при ударі. У грі важлива кожна частина тіла – руки, лікті, плечі, стопи, корпус. Далі слід тренувати ударну техніку. Початківцям іноді рекомендують навчитися маху і точності, потрапляючи кінцем кия в шийку пляшки, що лежить на столі, але можна і відразу тренуватися на кулях. Відзначимо, що книжкові інструкції далеко не кожному допоможуть оволодіти грою в більярд, краще все ж узяти уроки в майстра.

Стрільба з лука. Щоб навчитися стріляти з лука, в першу чергу, потрібно його придбати – на саморобках ви навряд чи чогось досягнете. Припустимо, лук у вас є – вирушайте в парк, ліс, коротше, туди, де менше претендентів стати вашою жертвою і побільше дерев. Якраз на них і будете тренуватися. Перед цим полистайте відповідну літературу або пройдіть майстер-клас у досвідчених спортсменів. У комплексі ви можете поспостерігати за професіоналами, отримати цінну пораду і досхочу тренуватися.

Заняття на тренажерах. Ніколи не вирушайте в тренажерний зал на повний шлунок. Також новачкам не варто відразу брати високу вагу, навантаження повинні збільшуватися поступово. Заняття без певної програми взагалі не мають сенсу – неефективно і навіть загрожує неприємними наслідками, такими як розтяжки або вивихи. Якщо ж ви берете індивідуальні заняття з тренером, або хочете трохи розім`яти м`язи, то завжди можете скористатися тренажерним залом, відпочиваючи в .

У комплексі постаралися створити всі умови для того, щоб відпочинок гостей був всебічним, цікавим і здоровим.

 






ПослугиМіроприємстваБанкетні залиЦіниВідгукиНовини, АкціїСтаттіКонтактиПравила
2010-2024 Розважальний комплекс 101-й. Всі права застережено. При використанні інформація посилання на першоджерело обов`язкове.
Розробка сайту - 7 Red Lines
Яндекс.Метрика