У ресторані комплексу розваг і відпочинку зуміли об`єднати в одне гармонійне ціле кращі напрацювання ресторанної справи. Крім страв домашньої української кухні, запропонованих в меню комплексу, гості можуть замовити все, що їм захочеться. Шеф-кухар готовий прийняти будь-яке замовлення і приготувати навіть найвишуканішу страву.
Ще одна особливість – це можливість приготувати їжу самостійно. У розпорядження відвідувачів надається мангал, піч і місце для вогнища. При бажанні, за них це зробить кухар, а гості тим часом можуть насолоджуватися відпочинком.
У барі комплексу – великий асортимент хороших вин, різних спиртних і прохолодних напоїв. За всіма правилами проводиться чайна церемонія. Якщо ж в меню не виявиться якогось напою, його знайдуть і доставлять в найкоротші терміни. У кальянній залі гостям запропонують широкий вибір кальянів і тютюнових виробів.
В можна замовити харчування завчасно, що дуже зручно, якщо планується проведення ділової зустрічі або конференції. Сніданок, обід і вечеря на одну людину будуть коштувати від 100 гривень – ціни в комплексі цілком помірні. Банкети проводяться також з повним або частковим обслуговуванням офіціантами, що робить ідеальним місцем для зустрічей на високому рівні. До речі, організувати можна як невеликі посиденьки з друзями, так і чималий бенкет. Наприклад, дві банкетні зали розраховані на 20-30 і 50-70 осіб, що дозволяє з комфортом відзначити тут сімейне або корпоративне свято.
Якщо ви звикли називати рестораном приміщення, заставлене столиками, то в вас приємно здивують. Насолоджуватися майстерно приготовленою їжею можна:
- традиційно в будинку;
- в затишній камінній залі;
- в банкетній залі у великій компанії;
- на терасах на свіжому повітрі;
- зручно розташувавшись у шезлонгах;
- інтимно в спальні або східній кімнаті.
Такі можливості разом з високою якістю сервісу і привітністю персоналу залишають у гостей найпозитивніші враження, тому в комплексі багато постійних клієнтів, одним з яких можете стати і ви.
Ресторанний бізнес стрімко розвивається в Україні, причому за кількома напрямками. Серед клієнтів такого виду харчування є і заможні громадяни, яким подають лобстерів, фаршированих ікрою, і студенти, що замовляють картоплю фрі з салатиком.
Користуючись сучасною класифікацією, ресторани можна поділити на такі види:
- Елітні. Відрізняються високими цінами, широким асортиментом, вишуканим інтер`єром та високим рівнем комфорту. Зрозуміло, що серед клієнтів ресторанів люкс-класу не зустрінеш середньостатистичного громадянина: тут потрібно добре знання етикету, вміння користуватися набором столових предметів і обов`язковий дрес-код.
- Мідл-клас. Ресторани для середнього класу пропонують хороший вибір страв за помірні гроші. Характерно, що в них відсутні пафосні предмети розкоші: вензелі, позолота або триметрові люстри з кришталю. Разом з тим, обстановка зручна і невибаглива, ціни доступні, їжа смачно і професійно приготовлена, а сервіс на достатньо високому рівні.
- Фаст-фуди, бістро. Їжа тут готується швидко за стандартними рецептами. Часто практикується самообслуговування. Розраховані на клієнтів, що забігають сюди перекусити або випити чашечку кави.
- Інші ресторани. Їх різновидів досить багато. У деяких крім їжі пропонують розважальну програму, наприклад, музичні виступи, балет, цирк, кабаре або стриптиз-шоу. Є тематично орієнтовані – на футбольних фанатів, літераторів, спортсменів, відрізняються особливою атмосферою і клієнтурою.
Крім того, існують ресторани, що спеціалізуються:
- на національних кухнях (грузинські, італійські);
- певних видах страв (піцерія, млинцева, кондитерська);
- враховують релігійні заборони (кошерні, без використання свинини або яловичини);
- дієтичні (вегетаріанські, пісні) та інші.